Kom mai du skjønne milde, eller: tiur i snøskogen

Kom mai du skjønne milde, eller: tiur i snøskogen

Jeg tilbrakte en natt på Sveinung Klyves flotte tiurspelplass på Voss. Det var kommet mye nysnø siste døgn, og jeg måtte gå på ski inn til spillplassen. Det kom mer snø i løpet av natta, og det fortsatte å lave ned utover morgenen og formiddagen. Tiurene hadde vaglet seg i furutrærne kvelden før, og kl 03:40 kom de ned på bakken og begynte å spille. Det var så mye snø at det ble litt anderledes tiurbilder, men de er stemningsfulle! Takk til Sveinung for lån av telt på en flott spelplass.

 

 

2 Comments

  1. Spennende med leik i tett snødrev, der skulle jeg vært.

    • Lundberg

      Du var jo på en spennende leik du også, har jeg sett. Utrolig fine bilder du fikk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *